Det allerførste kys!

Ahh, er der noget så skønt som det allerførste kys? Jeg er single, og har været det i et par år nu, afbrudt af enkelte kortere forhold. Jeg dater når jeg har lyst til det, og har som regel ikke svært ved at finde en date – jeg er meget ligefrem, så hvis jeg møder en person, som jeg finder spændende, spørger jeg ganske enkelt vedkommende, om han har lyst til at ses. Det første kys er altafgørende for, om forholdet kan overleve til next step!

At kysse, er det bedste i verden, og hvis et kys føles rigtigt, så er resten af pakken nok også rigtig. Og ja, det første kys kan være utroligt akavet i starten – især de øjeblikke der er lige før læberne mødes. Men derefter skulle der gerne opstå sød musik og lidt gnister, og en lyst til at kysse igen, og igen.

Tatia Pllieva har lavet en lille film, hvor 20 for hinanden fremmede mennesker bliver instrueret i at kysse hinanden parvis. Det der sker fra de første akavede øjeblikke, hvor de generte og alligevel forventningsfulde hilser på hinanden, og til at de kaster sig ud i super søde kyssescener, ja det er bare helt fantastisk! Da jeg havde ser filmen, sad jeg bare med det her fjogede smil over hele hovedet!