Lidt sjovt til hverdagen!

Mangler du noget sjovt at kigge på, når du er på vej hjem fra arbejder eller noget andet? Det står jeg tit og gør, f.eks. når jeg står i lang kø til et eller andet, eller sidder for mig selv og slapper af. Så vil jeg tit gerne læse et eller andet og underholde mig selv, men der er grænser for hvor mange bøger man kan have med sig.

Jeg kan godt lide disse to sider, som jeg så vil anbefale dig nu: Fmylife og NotAlwaysRight. Begge sider handler om historier, som nok vil få dig til at få det lidt bedre med dig selv. Fmylife er korte historier med en begrænsning på hvor meget man kan skrive, hvor man skriver om alle de dårlige ting der sket i ens liv den dag eller i fortiden. Notalwaysright er en hjemmesider med utrolige, men sande, og ret åndssvage historier fra folks arbejdspladser, med de kunder og kollegaer som de møder, og som sjældent har styr på noget. Det er sjovt at læse, og man kan virkelig undre sig over folks dumhed nogengange!

sjove hjemmesider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *