Godt vejr fører ikke kun glæde med sig…

… Men påvirker også vores omgivelser. Vi nyder nok den rigtig varme september, vi oplever lige nu, men andre steder har man også en rigtig varm september. Nemlig på Grønland. Her er der målt nogle af de varmeste temperaturer for september måned i flere år, og det har sat sine spor. Et enormt stykke is på over 90 kvadratkilometer har revet sig løs fra sin gletscher. Tror du, det er en tilfældighed, eller er det forårsaget af global opvarmning?  Sig endelig til og skriv løs i kommentarerne, del din mening og diskutér!

grønlands is smelter

Find Dory?

Ih, det er så spændende! Når film fra ens ungdom og barndom vender tilbage, bliver man helt nostalgisk og varm indeni. Sådan må rigtig mange Star Wars fans have haft det; filmen var i hvert fald en stor succes. Det samme kan siges om Pokémon GO, der lige nu tager USA med storm! Mænd kan snakke om billig udstødningssystemer i stedet for Ferrari. Ting som før i tiden blev set som værende lidt nørdet, får et reboot og bliver helt accepteret. Hvorfor? Jeg tror simpelthen vi alle er vokset op, og har lært at nyde det, vi holder af, og ikke skjule vores yndlings-ting fra hinanden, i frygt for at blive dømt af andre. Det er så smukt.

Derfor er jeg også glad og stolt for at stå frem og sige at jeg glæder mig helt vildt til at se Find Dory, når den engang udkommer i de danske biografer! Det er desværre først i august, men mon ikke jeg kan holde ud indtil da? Jeg mener… Se bare lige det her billede! Det er værd at vente på!

dory

Lidt sjovt til hverdagen!

Mangler du noget sjovt at kigge på, når du er på vej hjem fra arbejder eller noget andet? Det står jeg tit og gør, f.eks. når jeg står i lang kø til et eller andet, eller sidder for mig selv og slapper af. Så vil jeg tit gerne læse et eller andet og underholde mig selv, men der er grænser for hvor mange bøger man kan have med sig.

Jeg kan godt lide disse to sider, som jeg så vil anbefale dig nu: Fmylife og NotAlwaysRight. Begge sider handler om historier, som nok vil få dig til at få det lidt bedre med dig selv. Fmylife er korte historier med en begrænsning på hvor meget man kan skrive, hvor man skriver om alle de dårlige ting der sket i ens liv den dag eller i fortiden. Notalwaysright er en hjemmesider med utrolige, men sande, og ret åndssvage historier fra folks arbejdspladser, med de kunder og kollegaer som de møder, og som sjældent har styr på noget. Det er sjovt at læse, og man kan virkelig undre sig over folks dumhed nogengange!

sjove hjemmesider

Smukfest

Skal, skal ikke. Jeg har været afsted til Danmarks smukkeste festival et par gange før, og jeg elsker det!! Stemningen, musikken, campen, ja sågar maden synes at være lige det hak bedre, end til de andre festivals. Sidste år var der blandt andet kommet en paleo-stand. Ikke at jeg er fanatisk paleo spiser – og slet ikke på en festival!! Men det var nu rart at få lidt sundt mad med masser af grønt, da vi nåede til lørdag aften, og jeg havde været på festivalen siden onsdag morgen. Øl, junkfood og minimal søvn, er bare ikke særlig godt for kroppen mere end 2 dage i streg (Well, bare en dag af den slags, er vel reelt en trussel mod sundheden!!).

smuk

Nå, men jeg skal have besluttet mig til om billetten skal købes, for det står mellem den og en afbudsrejse til et eller andet sted med sol og varme – jeg har ganske enkelt ikke råd til begge dele, da jeg af erfaring ved, at Skanderborg alt i alt kommer til at koste lige så meget, hvis ikke mere, end udenlandsrejsen. Jeg holder jer opdateret, og overvejer lidt at lave en liste med fordele og ulemper ved begge destinationer :-)