Åh altså…

Pæn bilradio

Der skete noget pinligt for mig her i løbet af januar. I mit sidste indlæg anbefalede jeg lydbøger og det er noget jeg selv er begyndt at høre når jeg skal fra A til B i den lille Golf. En dag blæste det helt utroligt meget, og da jeg ikke tror min lille Golf er helt tæt længere, så larmer det meget i bilen når det blæser udenfor. Hvilket resulterer i at jeg er nødt til at skrue højere op for radioen for at kunne høre hvad der faktisk bliver fortalt i bogen, det skulle jeg så ikke have gjort. Sikringen røg og radioen brændte sammen, suk. Det er bare typisk. Men jeg var jo så nødt til at undersøge reservedele til bil, igen igen.. Og måtte jo også ringe til far for at få sikringen skiftet uden at ødelægge flere sikringer. Man kan selvfølgelig vælge at kalde det et andet slags januarudsalg – men den rigtige slags er altså sjovere.

Glædelig jul!

Zzzz

Julen er over os og er snart ved at være færdig med os. Jeg har efterhånden spist mig godt mæt i brune kartofler og brun sovs. Jeg syntes tit man kan blive fyldt af en smule melankoli efter al den travlhed der er op til jul og mens julen varede. Jeg vil komme med nogle bud på aktiviteter du kan lave mens du har benene oppe og slår mave efter evig julemad.

  1. Har i hørt om mindfulle malebøger eller prik til prik? Det er det nye og jeg kender efterhånden rigtig mange der har erhvervet sig af dem med stor glæde! Og man kan finde en malebog – for voksne – med lige det tema man kunne tænke sig.
  2. Indhent det tabte. I løbet af året sker der utroligt rundt omkring på internettet, som jeg bare ikke liiige for set når det kommer. Så når jeg rigtig har ro så kan jeg bruge timer på youtube.
  3. At få fortalt. Noget jeg også har fået øjnene op for er lydbøger. I dag findes der utroligt mange gratis muligheder i dag, som du kan vælge i mellem. Det er utroligt mange bøger der er blevet indlæst, så man behøver ikke nøjes med de gamle tørre romaner.

Jeg håber i kan bruge nogle af forslagene til at slappe lidt ekstra af efter jul og lade op til det nye år! Glædelig jul og godt nytår til jer derude!

Citybois in da house…

Ja, indrømmet, jeg så x-factor igår aftes, og faktisk hører jeg til blandt de danskere der troligt sidder fredag efter fredag for at se det. Jeg ser det ikke fordi jeg regner med at der skal komme en kæmpe stjerne ud af det, eller fordi jeg selv sidder med drømme om at deltage. Jeg ser det fordi jeg godt kan lide at høre musik, og fordi jeg synes at de tre dommere er super dygtige til at komme med alternative arrangementer til kendte musiknumre. Jeg er vild med covernumre der får sin egen identitet.

Nå, men tilbage til overskriften. Citybois røg ud igår. Det var jeg godt nok overrasket over! Jeg havde faktisk troet at slaget ville komme til at stå imellem dem og Emilie Esther. Men der tog jeg da fejl. Jeg var rent musikalsk ikke særlig begejstret for dem, så hvis man fokuserer på at det hovedsageligt er det konkurrencen handler om, ja så er det sgu fint nok at de er ude. Men.. Helt ærligt – de var sgu da fantastiske med deres humør, arrogance, energi osv. De gav virkelig noget ekstra til showet. Jeg er bare nysgerrig efter, om DR mon formår at sælge flere billetter til finalen på fredag, nu hvor “hovednavnet” er ude???? Jeg er i hvert fald sikker på at der sidder en god portion hormonelle teenager piger rundt om i landet, der bestemt ikke er begejstrede for aftenens udfald…!!!

Er det agurketid?

Eller er der bare ikke andet at snakke om i nyhederne end det KÆMPE terror angreb i kbh?

Misforstå mig nu ikke – jeg synes det er dybt dybt tragisk, og jeg sender min allerdybeste medfølelse til de familier og venner der sidder tomme tilbage. Jeg mindede dem også sammen med resten af Danmark osv. Jeg var meget rørt!

Når det så er sagt, så vil jeg altså også gerne lige pointere, at jeg simpelthen ikke forstår, hvorfor resten af verden ikke får samme opmærksomhed? De nyheder der bliver vist herhjemme i Dk bliver jo ikke vist for at oplyse – de bliver vist for at behage. Det befolkningen gerne vil se – jamen det får de da lov til at se. Så skide være med de millioner af mennesker der verden over lider af den ene eller anden årsag. Jeg synes det er forkasteligt, og jeg får så ondt i mit hjerte, når vi i så tragisk en tid som den vi pt befinder os i, ikke netop tænker længere end vores egen næsetip. Lige præcis NU har vi fået at mærke en brøkdel af den smerte så mange andre mennesker verden over føler hver evig eneste dag. Den frygt de lever i. Den splittelse de må føle.

Vi er et stærkt land, og jeg takker himlen for at være født her. Men samtidig har jeg så dårlig samvittighed overfor alle dem der ikke kender til dette sammenhold som vi i Danmark har. Hvorfor er vi mennesker fordelt som vi er?

mennesker

Husker du…?

ÅÅåååårh, husker i debatten om søde Marius????? Haha, shit jeg morede mig altså også nogle gange over de kommentarer folk kom med i offentlige debatter.. Jeg blev også forarget, jeg blev forvirret og jeg blev irriteret – det gør jeg faktisk nærmest dagligt når jeg sidder og læser debatter på facebook eller andre medier… Nå, men uanset hvad, så se lige med herunder, det er altså ret sjovt..:)

https://www.youtube.com/watch?v=B5cHWtO8ovc

hvad skal jeg lave?

Når nu vejret ikke altid vil som jeg vil, så synes jeg det er rart, at have nogle ideer til hvad jeg så kan foretage mig i stedet for det jeg evt. havde planlagt. Jeg har det nemlig bedst med at kunne komme ud minimum en gang om dagen – allerhelst flere. Men hvis der er åbent skybrud eller storm, så er det altså ikke lige fordi jeg står i kø for at komme ud og hoppe i vandpytterne. Derfor har jeg lavet en liste over ting hvad man kan foretage sig indendørs;

–          Tegne(hvis man kan lide det)

–          Gøre rent

–          Rydde op og sælge ud af gamle ting på f.eks. facebook eller Den Blå Avis

–          Omdekorere i stuen

–          Studere kogebøger og finde nye lækre retter

–          Læse bøger

Her i går da vejret var mere end bare gråt, fik jeg ryddet godt og grundtigt op i alle mine småting, mit tøj osv. En masse af det smed jeg efterfølgende op på køb og salgssider på facebook, og hold da op hvor kan det godt betale sig. Jeg tror jeg på under 5 timer fik tjent 650 kroner ind……. Det er da en riiiimelig god timeløn hvis jeg selv skal sige det..

 

Regnvejr

musik med minder

Kender I det, at man hører et musiknummer, og så kan man faktisk nærmest forsvinde helt fra den virkelighed man befinder sig i? Det sker absurd tit for mig, og til tider kan det være direkte distraherende for mig. Jeg lever mig så meget ind i rytmerne, ordene og melodierne at jeg glemmer ALT omkring mig. Men jeg elsker det. Jeg kunne jo på ingen måder leve uden min musik. Jeg hører meget forskellig musik, lige pt er det reggae jeg er helt fordybet i.. Der er især et nummer der kan få mig helt væk i egne tanker, nemlig “Now I know” af Stephen Marley. Det minder mig om en tid i mit liv hvor jeg bare var på det helt rigtige sted. Jeg elsker at drømme mig tilbage dertil…

https://www.youtube.com/watch?v=og6_g2qpbuA

Efterårets smukke dage

efterår

Jeg elsker årets forskellige sæsoner, og efteråret – eller måske nærmere sensommeren – er helt klart en af de bedste. De fantastiske farver der kommer på træernes grene, himlens kolde blå farve og solens gyldne stråler. Det er simpelthen smukkere end smukt.

Personligt er det min favorit årstid at løbe på. Normalt er jeg ikke typen der gør vildt meget inden for løb, men så snart jeg kan mærke at temperaturen bevæger sig en lille smule nedad, og bladene langsomt begynder at dække vejene i stedet for træerne – ja så er jeg at fange med løbesko på og hele hummel baduljen. Jeg bliver så frisk og fuld af energi, og det smitter af på hele min omverden. Måske I også kan fornemme det lidt på dette indlæg? Jeg er forelsket i livet i de her dage, verden er smuk og jeg lever i den – hvad har jeg dog gjort siden at jeg skulle være SÅ heldig..?

Sidstnævnte tanke kan dog hurtigt spolere humøret… For helt ærlig? Hvad HAR jeg faktisk gjort siden det er mig, og ikke lille mgala fra afrika der sidder her? Åh altså.. Verden er på mange måder super uretfærdig.. – Jeg melder mig til røde kors indsamlingen den 5. oktober.. Jeg ved godt at det ikke redder verden, men fra mit sted, er det pt lige det bedste jeg kan gøre…!

 

 

It makes me look stupid!?!

Jeg elsker at cykle, og de her dage hvor vejret er så fint og forårsagtigt, lader jeg pænt bilen stå, og tager cyklen på arbejde, selvom det er god tur på 14 km. Jeg har en cykelhjelm, og jeg bruger den ALTID! Det er lidt lige som at bruge sele i bilen, det føles simpelthen forkert, ikke at have den på! 

Jeg ved ikke hvorfor det går mig sådan på, men jeg har lyst til at råbe efter alle de cyklister jeg ser, der ikke har hjelmen på, at de skal se at tænke med fornuften, for de kan lynhurtigt miste den, hvis uheldet er ude. Vores forstand er noget af det dyrebareste vi har, for uden den, ville der vel ikke rigtigt være noget ved det hele? Og nu sidder den her forstand altså godt gemt væk inde bag vores kranie, hvor det i al almindelighed er godt beskyttet. MEN når vi cykler ude i trafiken, er vi ret udsatte, og mister en bilist herdømmet over sin bil, eller overser os i et højresving, ja så er det altså os det går ud over, og ikke bilisten. Og skulle det uheld være ude, har forskning vist, at cykelhjelmen gør en kæmpe forskel.

SÅ PÅ MED HJELMEN!!

 Hvis man virkelig går op i hvordan man ser ud, og virkelig ikke hviler nok i sig selv til at bruge cykelhjelm, kan det da være at man i stedet skal investere i denne usynlige cykelhjelm.. og ja, du læste rigtigt – man ser slet ikke hjelmen. Se bare klippet herunder:

Jeg elsker min bil, men…

Jøsses, hvor er der tit små dumme ting, der skal ordnes på sådan en bil! Nu er min så heller ikke lige den nyeste model, så den skal behandles med venlighed, ellers strejker den! 

Jeg er tilgengæld en heldig loppe, der har en del gode venner, der ved lidt om biler (sådan nogle venner har man, når man som jeg voksede op i en lillebitte forstadsby, hvor alle fyrerne er blevet enten mekaniker eller tømrer), og de ved også nok til at hjælpe med de små ting der skal fikses her og der, og som jeg bestemt ikke har hverken tid eller lyst til at sætte mig ind i selv (Og jeg orrrker ærlig talt heller ikke alt det snavs og skidt der følger med, når man roder med bil). Det eneste jeg selv skal gøre, er at få fat i de ting der skal bruges, og det kan jeg helsigvis klare herhjemme fra stuen via en hjemmeside der hedder skruvat – de har bildelen du søger, både hvis det er større ting som dæk, men også hvis det bare er små ting som pærer eller hvad udstyr man nu lige mangler. 

Jeg har overvejet at skifte dytten ud med en nyere og mere økonomisk en af slagsen, men jeg er vist kommet til at holde lidt af skidtet, og en ny bil, er jo heller ikke bare lige et greb i lommen, så indtil videre kører jeg lystigt videre i skodaen.

Og NEJ, desværre er det ikke mig på billedet!